سایت های آنالیز سئو به شما کمک میکنند تصویر واضحی از عملکرد و فرآیندهای سئو سایتتان داشته باشید، ایدههایی برای بهبود پیدا کنید و در نهایت، رتبه وبسایت را در گوگل ارتقا دهید و ترافیک بیشتری جذب کنید. بهترین سایت های آنالیز سئو یک گزارش جامع در اختیارتان قرار میدهند که در آن به نقاط ضعف سایت اشاره شده است. سایت های بررسی سئو امکانات دیگری همچون بررسی رقبا و وضعیت لینکسازی داخلی را شامل میشوند.
در این مقاله از نیکنویس، به معرفی بهترین سایتهای ایرانی و خارجی آنالیز سئو خواهیم پرداخت.
بهترین سایتهای ایرانی آنالیز سئو
فعالیت و امکانات سایتهای ایرانی سئو بیش از پیش شده است که این موضوع را مدیون وبمسترها و افراد دغدغهمند هستیم. در این بخش، سایتهای ایرانی بررسی آنلاین سئو معرفی خواهند شد.
آپسئو، جزء اولین سایت های آنالیز سئو
به گفته آپسئو، تمام امکانات بهصورت رایگان در اختیار عموم قرار دارد. این سایت، به بررسی سئو داخلی، خارجی و تکنیکال میپردازد. آپسئو با برخورداری از چندین ابزار، هر یک از پارامترهای مهم سئو را جداگانه بررسی میکند که شامل موارد زیر هستند:
- آنالیز سئو داخلی، خارجی و تکنیکال
- تحلیل متاتگها
- بررسی جایگاه کلمات کلیدی
- ارزیابی تعداد بکلینکها
- اندازهگیری تعداد کلمات محتوا
در ادامه به چند نمونه از ابزارهای سئو آن اشاره خواهیم کرد.
جت سئو؛ یکی از بهترین سایت های آنالیز سئو
با عضویت در این سایت، به مدت 7 روز گزارش سایتتان را رایگان دریافت میکنید و پس از آن، باید اقدام به خرید یک اشتراک نمایید. بهترین مزیت این ابزار، استفاده از تکنولوژیهای نوین و دنبالکردن الگوریتمهای گوگل است. برخی از امکانات این وبسایت شامل موارد زیر میشوند.
- ارزیابی لینکهای داخلی
- تحلیل مسائل فنی
- تحقیق کلمات کلیدی
- ارزیابی ساختار محتوا
- رهگیری رتبه کلمات
مکسئو
مکسئو همانند جت سئو، آنالیز اولیه سایت را رایگان انجام میدهد؛ اما برای استفاده از تمام امکانات آن، باید اقدام به تهیه یکی از پکیجها کنید. از ویژگیهای این ابزار میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- آنالیز سرعت سایت
- بررسی رنک در گوگل
- تحلیل لینکهای داخلی
- پیمایش رتبه کلمات کلیدی
- بررسی محتوا
سئو چکاپ تولز
یک ابزار ایرانی دیگر که برخی از امکانات را رایگان در اختیارتان قرار میدهد و برای استفاده از تمام قابلیتها، باید مبلغی را پرداخت نمایید. سئو چکآپ تولز امکاناتی که در ادامه خواهند آمد را ارائه میدهد.
- بررسی وضعیت ریسپانسیو سایت
- تحلیل سرعت سایت
- ارزیابی SSL
- بررسی رتبه کلمات کلیدی
- ساخت متا تگ
سایتهای خارجی بررسی سئو
سایتهای خارجی بررسی سئو امکانات زیاد و متنوعی دارند که آنها را به یک ابزار کامل در این زمینه تبدیل کرده است. در این بخش، به سراغ معرفی بهترین سایت های آنالیز سئو که اغلب به دست آمریکاییها ساخته شدهاند خواهیم رفت.
Google Search Console
بهترین ابزار بررسی آنلاین سئو، گوگل سرچ کنسول است. وبمستران سراسر دنیا با اتکا به این ابزار رایگان، رتبههای صفحات و کلمات کلیدی را بهصورت ماهانه ارتقا میدهند و وضعیت کلی سایت را بهبود میبخشند. از بهترین امکانات سرچ کنسول میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- بررسی عملکرد سایت در نتایج گوگل
- ارزیابی لینکهای داخلی و خارجی
- بازبینی نحوه نمایش سایت در موبایل
- نمایش کلمات کلیدی جستوجوشده توسط کاربر
- بررسی خطاهای بهوجودآمده در زمان کراول
Google Analytics
یکی از قدرتمندترین سایت های آنالیز آنلاین سئو، گوگل آنالیتیکس است. بسیاری از امکانات این ابزار رایگان هستند؛ اما برای استفاده از تمام قابلیتها، باید اشتراک بخرید. این وبسایت ارتباط بسیار خوبی با سرچ کنسول دارد و این دو در کنار هم میتوانند تا حدی، جای تمام ابزارهای دیگر را پر کنند. امکانات گوگل آنالیتیکس شامل موارد زیر میشوند.
- امکان ادغام با گوگل سرچ کنسول (رایگان)
- گزارش از شبکههای اجتماعی (رایگان)
- بررسی رفتار کاربر در سایت (رایگان)
- امکان فیلترکردن ترافیک ورودی (رایگان)
- گزارش دقیق از محتوا (رایگان)
لازم به ذکر است که آنالیتیکس 4 نسخه رایگان و آنالیتیکس 360 نسخه غیر رایگان این ابزار هستند که در نسخه پولی، تعداد گزارشهای بیشتری نسبت به نسخه رایگان میتوانید دریافت کنید.
Microsoft Bing Webmaster
اگر قصد سئوشدن در موتور جستوجوی مایکروسافت، یعنی بینگ را دارید، بهتر است برای پیمایش وضعیت سئو سایتتان از این ابزار رایگان استفاده کنید. امکانات زیر در این ابزار گنجانده شدهاند.
- امکان مشاهده پروفایل لینکها
- تحقیق کلمات کلیدی
- اسکن سایت
- دریافت گزارش جامع سئو
- نمایش ترافیک ارگانیک
Semrush
وبسایتی مطرح و مشهور در تحلیل وضعیت سئو سایت که بهمدت 7 روز میتوانید از امکانات اولیه آن استفاده کنید. پس از این مدت، باید اقدام به تهیه اکانت کنید که این امکان از ایران فراهم است. دلیل شهرت این وبسایت، مشتریانش است؛ نایکی، فوربس، والمارت و تسلا از خریداران ابزار سمراش هستند. در ادامه به برخی از قابلیتهای سمراش اشاره خواهیم کرد که هر کدام به مدت 7 روز بهصورت رایگان قابل استفادهکردن هستند.
- بررسی لینکهای اسپم
- شناسایی کلمات کلیدی ترافیکساز
- مشاهده استراتژی رقبا
- پیمایش صفحات و ارائه پیشنهاد جهت بهبود
- رهگیری رتبه کلمات کلیدی
Ahrefs
این سایت هم یکی دیگر از ابزارهای مشهور بررسی سئو است که امکان خرید اشتراک آن از ایران وجود دارد. دلیل شهرت آن، مانند سمراش، مشتریانش است؛ ادوبی، اوبر، آدیداس، هاباسپات، شاپیفای و لینکدین از کاربران این سایت هستند. برخی از امکانات این ابزار رایگان و قابلیتهای پیشرفته پولی هستند که در ادامه به هر یک از آنها اشاره خواهیم کرد.
- ارزیابی سختی کلمه کلیدی (رایگان)
- یافتن ایده برای کلمات کلیدی (رایگان)
- جستوجوی لینکهای شکسته (رایگان)
- بررسی عملکرد کلی سایت (پولی)
- تحلیل ساختار سایت (پولی)
Moz
خبر خوب این است که ایرانیها امکان خرید اکانت ماز را دارند. این سایت ابزارهای رایگان و پولی را شامل میشود که انواع پولی به بررسی دقیقتر وضعیت سئو سایت میپردازند. ماز مفاهیمی همچون DA و PA را در اینترنت گسترش داد؛ DA یا Domain Authority که نشان از اعتبار دامنه دارد و PA یا Page Authority که بیانگر اعتبار صفحه است. امکانات این ابزار در ادامه ذکر خواهند شد.
- بررسی دامنه و اختصاص امتیاز به آن (رایگان)
- تحلیل عملکرد رقبا (رایگان)
- یافتن کلمات کلیدی پر ترافیک (رایگان)
- کراول دقیق سایت (پولی)
- شناسایی سایتهای برتر برای لینکسازی (پولی)
Hubspot Website Grader
برترین مزیت این سرویس، امکان دریافت آموزش برای بهبود عملکرد سئو است؛ چرا که هاباسپات یک مرجع آموزشی در زمینه مباحث دیجیتال مارکتینگ است و به ارائه دورههای سئو، بازاریابی درونگرا، بازاریابی محتوا و… پرداخته است. این ابزار با دریافت سایت و ایمیلتان، یک گزارش بهصورت رایگان ارسال میکند که در آن، موارد زیر بررسی شدهاند.
- عملکرد وبسایت
- مشکلات خاص
- نحوه نمایش در موبایل
- امنیت
- تجربه کاربری (UX)
در این گزارش، پیشنهادهایی جهت بهبود هر یک از موارد مذکور ارائه میشوند تا در صورت صلاحدید شما، اقدام به اصلاح نمایید.
Woorank
تجزیه و تحلیل عمیق این وبسایت به بازاریابان کمک میکند فرصتهایی را برای بهینهسازی سایت کشف کنند. یک ویژگی برتر این ابزار، چکلیست مارکتینگ است؛ این امکان، چکلیستی از وظایف متداول در دیجیتال مارکتینگ را در اختیارتان قرار میدهد که بهوسیله آن، میتوانید استراتژی سئو سایتتان را در جهت بهبود ارتقا دهید. از دیگر امکانات وورنک میتوان به مواردی که در ادامه ذکر خواهند شد اشاره کرد. لازم به ذکر است که این قابلیتها بهمدت 3 روز رایگان هستند و پس از آن، باید اشتراک تهیه کنید.
- بررسی معیارهای سئو متناسب با اهداف تعیینشده
- بهینهسازی برای موبایل
- تاثیر شبکههای اجتماعی بر سئو
- رهگیری رتبه کلمات کلیدی
- تحلیل استراتژی رقبا
Seolyzer
یکی از مزیتهای این سایت، بررسی سئو از نظر گوگل است؛ به عبارتی دیگر، همانطور که گوگل سایتتان را میبیند، سئولایزر آن را بررسی میکند. سرویسهای این وبسایت کاملا رایگان هستند و شامل موارد زیر میشوند.
- ارزیابی زمان پاسخگویی
- نمایش پیغامهای خطا
- بررسی بودجه خزش
- مدیریت KPIها
- شناسایی صفحاتی که بیشترین بودجه خزش را مصرف میکنند.
Seobility
بهترین ویژگی این سایت، بهروزبودن تحلیلهای آن است؛ بهطوریکه سئو سایتتان متناسب با الگوریتمهای جدید بررسی میشود. این وبسایت نتیجه تجزیه و تحلیل 1000 صفحه و کلمه کلیدی را بهصورت رایگان در اختیارتان قرار میدهد؛ اما سرویسهای پیشرفته شامل هزینه میشوند. در ادامه به برخی قابلیتهای این ابزار اشاره خواهیم کرد.
- ارسال خطاهای مهم وبسایت از طریق ایمیل (رایگان)
- مانیتور 3 رقیب (رایگان)
- بررسی عملکرد در دسکتاپ (رایگان)
- کراول اتوماتیک سایت بهطور منظم (پولی)
- مانیتور و آنالیز بکلینکها (پولی)
Internet Marketing Ninjas
یک شرکت متمرکز بر سئو که ابزارهای رایگان متنوعی را ارائه داده است؛ از بهترین آنها میتوان به مقایسه وبسایت با رقبا، بهینهسازی صفحات برای کلمات کلیدی خاص، تولید متا تگها و افزایش ترافیک ارگانیک اشاره کرد. در ادامه، سایر ابزارهای این وبسایت نام برده خواهند شد.
- بررسی لینکهای شکسته
- پیشنهاد ساخت نقشه سایت
- بهینهسازی On-page
- مقایسه صفحات سایت با رقبا
- تحلیل زمان بارگزاری صفحه
SEO Site Checkup
وبسایتی که برخی از ابزارهایش را رایگان و بعضی از آنها را با خرید اکانت در اختیارتان قرار میدهد. امکانات رایگان این سایت بیش از سایر ابزارها است و همین موضوع آن را در بین وبمستران محبوب کرده است. در ادامه به برخی از قابلیتهای رایگان و پولی سئو سایت چکاپ اشاره خواهیم کرد.
- تست عنوان و توضیحات متا (رایگان)
- بررسی دامنه رقبا (رایگان)
- سنجش فایل txt (رایگان)
- مقایسه با سئو رقبا (پولی)
- رهگیری رتبه کلمات کلیدی (پولی)
UpCity Free SEO Report Card
ابزاری رایگان که امکانات مناسبی را در اختیار وبمستران قرار میدهد. ویژگی برجسته این وبسایت، امکان تجزیه و تحلیل سئو و مقایسه آن با رقبا است. سایر قابلیتهای این ابزار در ادامه ذکر خواهند شد.
- آنالیز رتبه
- نمایش تعداد بکلینکها
- بررسی وضعیت سئو داخلی
- تخمین سرعت سایت
- وضعیت فعلی ایندکسشدن
Seomator
این ابزار برخی از خدماتش را رایگان ارائه میدهد و برای استفاده از امکانات پیشرفته، باید هزینه پرداخت کنید. سرویسهای رایگان این وبسایت تا حد زیادی میتوانند وضعیت سئو را بررسی کنند. در ادامه، به برخی از امکانات رایگان و پولی آن اشاره خواهیم کرد.
- تست سرعت سایت (رایگان)
- جستوجوگر نقشه سایت (رایگان)
- تست فایل txt (رایگان)
- رهگیری رتبه سایت در گوگل (پولی)
- تحقیق کلمات کلیدی (پولی)
آنچه در بهترین سایت های آنالیز سئو خواندیم
سایت های آنالیز سئو (SEO Analyzer Websites) یکی از بهترین ابزارها برای صاحبان کسبوکارهای اینترنتی و دیجیتال مارکترها هستند. سایت های بررسی سئو به تجزیه و تحلیل لینکهای داخلی، لینکهای خارجی، کدها، کلمات کلیدی و… میپردازند. توسط این ابزارها، رصد آنچه در سایت در حال جریان است، بسیار ساده میشود. سایت های آنالیز آنلاین سئو مانند یک دستیار در کنار وبمستران و متخصصان، اقدام به بررسی وضعیت کلی وبسایت میکنند تا عملکرد آن در نتایج جستوجو، همیشه در بهترین وضعیت باشد. بهترین سایت های آنالیز سئو شامل گوگل سرچ کنسول، گوگل آنالیتیکس، سمراش، جت سئو و… هستند که در این مقاله از نیکنویس به توصیف آنها پرداختیم.
حال مایلیم نظر شما را درباره این ابزارها بدانیم. از کدام یک استفاده کردهاید و فکر میکنید بهترین سایت در این لیست کدام است؟ خوشحال میشویم نظر خود را در کادر پایین با ما در میان بگذارید.