آکادمی نیک نویس » آموزش تولید محتوا » تولید محتوای ویروسی؛ معرفی انواع محتوای وایرال

استفاده درست از محتوای وایرال، کمک زیادی به رشد کسب‌و‌کار در فضای آنلاین دارد

تولید محتوای ویروسی؛ معرفی انواع محتوای وایرال

فهرست مطالب

تعریف محتوای ویروسی یا محتوای وایرال (Viral Content) را می‌توان در یک جمله خلاصه کرد: محتوایی که همانند ویروس به‌سرعت پخش و محبوب می‌شود. به‌احتمال‌زیاد نام Baby Shark را شنیده‌اید؛ یک ویدیو یوتیوب که به‌سرعت فراگیر شد و تا امروز، 8 میلیارد بازدید در یوتیوب داشته است.

این ویدیو برای کودکان بسیار جذاب به‌نظر می‌رسد؛ چرا که آن‌ها را به خواندن و رقصیدن تشویق می‌کند. درواقع جذابیت محتوای ویروسی هم همین است؛ به‌سرعت دست‌به‌دست می‌شود تا جایی که تولیدکننده محتوا، بازدیدکنندگان را نمی‌شناسد؛ یک مثال دیگر از محتوای وایرال، ویدیوهای کوتاه تیک‌تاک است؛ ویدیوهایی که در آن تولیدکننده محتوا آموزش می‌دهد و تمام بینندگان خود را به چالش فرا می‌خواند.

البته که محتوای وایرال تنها به ویدیو ختم نمی‌شود؛ انواع محتوا شامل متن، صدا، تصویر و ویدیو قابلیت وایرال‌شدن را دارند؛ اما چه عواملی روی وایرال‌شدن یک محتوا تاثیرگذار است؟ ویژگی‌های یک محتوای ویروسی چیست و چگونه تولید محتوای ویروسی انجام دهیم؟ در این مقاله از بلاگ نیک‌نویس، به پاسخ این پرسش‌ها خواهیم پرداخت.

ویژگی های محتوای ویروسی

بارزترین ویژگی محتوای ویروسی، تحت‌تاثیر قرار‌دادن مخاطب است. با هر نوع محتوایی باید این اتفاق رقم بخورد تا مخاطب درگیر شده و آن را به‌اشتراک بگذارد. در ادامه، سایر ویژگی‌های محتوای ویروسی بررسی خواهند شد.

محتوای وایرال اهدافی روشن و دقیق دارد

محتوای ویروسی باید هدف مشخصی داشته باشد. اگر می‌خواهید آگاهی از برند خود را افزایش دهید، می‌توانید از محتوای احساسی (Emotional content) استفاده کنید. محتوای احساسی می‌تواند مانند یک حریق در فضای مجازی گسترش یابد و به شما کمک کند تا به مخاطبان بیشتری برسید؛ اما اگر می‌خواهید لیدهای باکیفیت تولید کنید، باید از محتوای داده‌محور و کاربردی استفاده کنید. این نوع محتوا مانند یک آهنربا عمل می‌کند و افراد را به سمت شما می‌کشاند.

برای ایجاد محتوای داده‌محور و کاربردی، می‌توانید از تحقیقات و آمارهای معتبر استفاده کنید. همچنین می‌توانید تجربیات خودتان را به اشتراک بگذارید و راهکارهای عملی برای حل مشکلات مخاطبان ارائه دهید.

وقتی محتوای ویروسی تولید می‌کنید، به خاطر داشته باشید که مهم‌ترین چیز این است که محتوای شما ارزش اشتراک‌گذاری داشته باشد. محتوای شما باید به مخاطبان کمک کند تا چیزی جدید یاد بگیرند، مشکلی را حل کنند یا سرگرم شوند.

اگر بتوانید محتوایی تولید کنید که ارزش اشتراک‌گذاری داشته باشد، مطمئن باشید که به صورت ویروسی در فضای مجازی گسترش خواهد یافت.

محتوای ویروسی هیجان‌آور است

محتوایی که حاوی پیام مفید یا الهام‌بخش است و در زمان مناسب منتشر می‌شود، هیجان مخاطب را تحریک می‌کند؛ در نهایت، این تحریک منجر به واکنش از سوی او خواهد شد.

محتوای وایرال کاربران را هیجان زده می‌کند.

یک محتوای وایرال آشنا به‌نظر می‌رسد

موضوعی که برای مخاطب آشنا به‌نظر می‌آید، او را به فکر و تعامل وا می‌دارد. صحنه‌، موقعیت و فرد آشنا همگی برای مخاطب جذاب هستند و احساس همذات‌پنداری را در او قلقلک می‌دهند.

روشن و قابل درک است

محتوای ویروسی باید به گونه‌ای طراحی شود که برای همه افراد، صرف نظر از سطح سواد یا علایق آنها، جذاب باشد. این بدان معناست که محتوا باید واضح، مختصر و گیرا طراحی شود. بطور مثال، به جای نوشتن یک مقاله طولانی و پیچیده در مورد یک موضوع فنی، می‌توانید یک ویدیو کوتاه و سرگرم‌کننده ایجاد کنید که مفاهیم کلیدی را توضیح می‌دهد. یا به جای نوشتن یک پست طولانی و خسته‌کننده در مورد یک موضوع سیاسی، می‌توانید یک نمودار یا اینفوگرافیک ایجاد کنید که اطلاعات کلیدی را به صورت بصری ارائه می‌دهد.

تولید محتوای ویروسی با شور و شوق انجام می‌شود

برای تحریک شور و شوق مخاطب، باید محتوا با هیجان زیاد نوشته شود؛ بنابراین تولیدکننده‌ محتوا باید با تکیه بر احساسات اقدام به نوشتن نماید.

بر موج ترندها سوار است

ترندها توسط افراد زیادی دنبال می‌شوند؛ بنابراین محتوایی که با توجه به ترند روز نوشته شود، به‌سرعت تبدیل به محتوای ویروسی می‌گردد.

رشد ارگانیک دارد

محتوای ویروسی دست‌به‌دست می‌چرخد و بین افراد توزیع می‌شود. این محتوا معمولا نیازی به تبلیغات و صرف هزینه ندارد و رشد آن ارگانیک و طبیعی است.

تولید‌کنندگان انواع محتوای ویروسی، مخاطبان را درگیر می‌کنند

طبق یک تجزیه‌و‌تحلیل جالب توسط LinkedIn، نه تنها مقالات پرمخاطب‌ترین نویسندگان این پلتفرم 64 برابر بیشتر از مقالات معمولی کامنت و 24 برابر بیشتر به اشتراک گذاشته می شود، بلکه خود نویسندگان نیز 10 برابر بیشتر از نویسندگان مقالات معمولی، به کامنت های مقالات خود پاسخ می دهند. به طور خلاصه، این نویسندگان به طور عمدی گفتگو را ادامه می دهند.

عوامل موثر در محتوای وایرال

حال که با انواع محتوای viral و ویژگی‌های آن آشنا شدید، بهتر است بدانید که عوامل موثر بر این محتوا چه چیزهایی هستند تا در این مسیر، سریع‌تر به موفقیت برسید. در ادامه به این موارد اشاره خواهیم کرد.

  • احساسات: تحریک احساسات در مخاطب، اولین عامل موثر بر یک محتوای وایرال است. احساساتی نظیر خشم، غم، شادی، افسوس و… به‌سرعت تحریک شده و مخاطب را به واکنش دعوت می‌کند.
  • زمان: بهترین زمان برای انتشار محتوا در هر پلتفرم، زمان استراحت مخاطب است. در این زمان‌ها او تعامل و تمرکز بیشتری دارد و شما نیز بازخورد بهتری دریافت خواهید کرد.
  • کیفیت: مخاطب فضای آنلاین، به‌دنبال کیفیت و اصالت موضوع و عنوان می‌گردد؛ بنابراین از ارائه مطالب زرد یا بی‌کیفیت به او خودداری کنید.
  • شناخت: شناخت مخاطب، سلیقه، فعالیت و پلتفرم ترجیحی او، یکی از عوامل موثر بر موفقیت یک محتوای وایرال است که باید در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید:

چرا باید از تولید محتوای زرد دوری کرد؟

مراحل تولید محتوای ویروسی

هیچ تضمینی برای ویروسی‌شدن محتوای شما وجود ندارد؛ با این حال در این بخش، به بررسی مواردی که برای تولید محتوای ویروسی باید مورد توجه قرار گیرند، می‌پردازیم.

با تحقیق شروع کنید

اگر برای تولید محتوای ویروسی برنامه مدون نداشته باشید، احتمال موفقیت بسیار کم خواهد شد. برای بازدید از محتوا، یک رقم تعیین کنید؛ مثلا 1000 لایک در اینستاگرام یا 1000 بازدید از ویدیو یوتیوب؛ سپس طبع و سلیقه مخاطب را دریابید؛ سوال‌هایی از جمله «چه نوع محتوایی را دوست دارند؟» و «در کدام پلتفرم‌ها فعالیت می‌کنند؟» در این مرحله کمک‌کننده هستند. در نهایت، محتوای ویروسی رقبا و نقاط ضعف و قدرت آن‌ها را بررسی کنید تا یک مسیر مشخص برای خودتان ترسیم نمایید. تمرکز خود را بر ارائه محتوای بهتر از محتوای رقبا بگذارید.

متفاوت باشید

یک چیز در میان تمام محتواهای ویروسی مشترک است؛ تفاوت! تفاوت در پیامی که محتوای ویروسی منتقل می‌کند، عامل موفقیت آن می‌شود. از یک رویکرد منحصربه‌فرد برای تقویت روابط با مخاطب استفاده کنید و از متفاوت‌بودن نترسید.

کاربران را قلاب کنید

قلاب باعث تعامل کاربر و به‌اشتراک‌گذاری محتوا می‌شود. قلاب همان USP یا مزیت برتر شما است. یک قلاب باید:

  • پیام روشنی را منتقل کند.
  • برای مخاطب مورد نظر جذاب باشد.
  • او را تشویق به تعامل بیشتر کند.

مهم‌ترین قلاب هر محتوا، بستگی به پلتفرم انتشار آن دارد؛ به‌عنوان‌مثال، برای هر ویدیو باید یک مقدمه در کپشن و کاور عالی در نظر گرفته شود؛ تیتر مناسب برای محتوای متنی بهترین قلاب است. برای نوشتن تیتر یا متن کاور، از کلماتی همچون «بهترین»، «فوری» و «محدود» استفاده کنید و احساسات مخاطب را قلقلک دهید.

عناوین ویروسی بنویسید

عنوان محتوا نقش کلیدی در وایرال شدن و نحوه عملکرد آن در نتایج جستجو دارد. نتایج تحقیقات نشان می‌دهند عناوینی که شامل اعداد هستند، 36% بیشتر از سایر عناوین کلیک دریافت می‌کنند؛ همچنین عناوین ویروسی کاربران بیشتری را به اشتراک‌گذاری محتوایتان ترغیب می‌کند. تیترهای جذاب حتی کاربرانی را که به موضوع محتوایتان علاقه ندارند هم درگیر می‌کند و به وایرال شدن آن کمک بسیاری می‌کند.

همیشه به تصاویر نیاز دارید

کدام‌یک را ترجیح می‌دهید و آن را با سایر افراد به‌اشتراک می‌گذارید؟ متن طولانی یا یک تصویر چشم‌گیر؟

از تصاویر بیشتری در تولید محتوای ویروسی خود استفاده کنید تا توجه کاربران را جلب کنید.

اگر به فکر وایرال‌شدن محتوای خود هستید، باید از تصاویر استفاده کنید. محتوای تصویری یکی از بهترین و سرگرم‌کننده‌ترین محتواها برای انتقال مطلب است. برای وایرال‌شدن، خلاقیت را با محتوا ادغام کرده و بهترین را خلق کنید.

با استراتژی برنامه بریزید

براساس هدف خود، برنامه بریزید؛ شاید این هدف 2000 بازدید از ویدیو باشد؛ یا شاید تبلیغ یک محصول کم فروش؛ گاهی نیز هدف محتوای وایرال، افزایش آگاهی از برند است. به هدف خود بازگردید و استراتژی را از آنجا بسازید؛ سپس به این سوال پاسخ دهید: مخاطبان من در چه پلتفرمی هستند؟

بیشتر بخوانید:

استراتژی تولید محتوا؛ روشنی راه سئو

با پاسخ به پرسش بالا، نوبت به تعیین بودجه می‌رسد؛ اگر بودجه کافی دارید، از تبلیغات آنلاین مانند اینفلوئنسر مارکتینگ بهره ببرید؛ اما اگر بودجه کمی در دستتان است، به‌ سراغ جذب ترافیک و مخاطب بروید. اگر عرصه رقابت تنگاتنگ بوده و بودجه کافی در دست دارید، از کمپین‌های تبلیغاتی استفاده کنید.

موفقیت خود را بسنجید

تمام مراحل ذکر‌شده را طی کردید؛ حال چگونه رسیدن به هدف را می‌سنجید؟ از بهترین ابزارهای مارکتینگ که در این زمینه فعالیت دارند، می‌توان به Google Analytics، ابزارهای تجزیه و تحلیل شبکه‌های اجتماعی و بازاریابی محتوا اشاره کرد. ابزارهای زیادی هستند که انتخاب هر یک، بستگی به پلتفرم فعالیت و ترجیح شما دارد.

چه معیارهایی را باید اندازه بگیرید؟ پاسخ به این سوال کاملا به کمپین شما بستگی دارد؛ اما سه معیار مهم و اصلی، تعداد دفعات به‌اشتراک‌گذاری، پلتفرم میزبان و میزان ایمپرشن هستند.

دوباره امتحان کنید

به یاد داشته باشید که اجرای یک کمپین یا طراحی محتوای ویروسی کافی نیست؛ شما برای رسیدن به اهداف کسب‌وکار خود، باید چندین بار مراحل طراحی و تولید محتوای وایرال را طی کنید. این نکته را فراموش نکنید که این نوع محتوا، باعث افزایش ترافیک سایت، جذب مخاطب و در نهایت، افزایش آگاهی از برند و فروش می‌شود.

با ارزیابی محتوا و کمپین‌های موفق قبلی شروع کنید؛ از داده‌های هر یک، به‌منظور ارائه بهتر محتوای بعدی استفاده نمایید؛ سپس، به داستان برند خود فکر کنید؛ چگونه با محتوای جدید، می‌توانید پیام برند را بهبود بخشید؟

ثبات در عمل‌، بیشترین تاثیر را روی مخاطب می‌گذارد؛ چرا که منجر به اطمینان خاطر او می‌شود. بنابراین در هر کمپین و محتوای ویروسی، بر نقاط قوت برندتان تمرکز نمایید و ارزش‌های اصلی را برجسته کنید.

از دل تاریکی، روشنایی می‌درخشد

اگر کمپین شما موفق نشد، آن را به چشم یک شکست نبینید؛ این یک فرصت یادگیری برای برندتان است؛ چرا که می‌توانید با بررسی عوامل شکست و تحلیل هر یک، در کمپین بعدی با موفقیت عمل کنید. در این مرحله، کافیست استراتژی‌هایی که در ادامه خواهیم گفت را طی نمایید:

  1. ابتدا استراتژی خود را در نظر بگیرید؛ آیا این استراتژی با اهداف مشخص و روشن طراحی شد؟
  2. مخاطبانتان را بیشتر بشناسید؛ آیا سلیقه، علاقه و ترجیحات آن‌ها را پیدا کرده‌اید؟
  3. بازخورد مخاطبان را بررسی کنید؛ آیا از تیتر نامناسبی استفاده کردید؟ یا محتوای شما برای عده‌ای توهین‌آمیز بوده است؟

بررسی هر یک از این عوامل می‌تواند موفقیت محتوای بعدی را رقم بزند و آن را مستعد ویروسی‌شدن کند.

انواع محتوای وایرال

هر کدام از انواع محتوای وایرال در یک پلتفرم به‌خوبی عمل می‌کند؛ در حالی‌که ممکن است در سایر پلتفرم‌ها، عملکرد خوبی نداشته باشد. در ادامه، به تشریح هر یک از انواع محتوای وایرال خواهیم پرداخت.

بیشتر بخوانید:

معرفی انواع محتوا؛ بازاریابان محتوا از چه سبک محتوا استفاده می‌کنند؟

معما، پازل و مقایسه

این شکل از محتوا امکان وایرال‌شدن دارد؛ چرا که مخاطب را به تعامل وا می‌دارد و برای او چالش‌برانگیز است. کافیست با عنوانی مانند «می‌تونی حلش کنی؟» شروع کنید و در ادامه یک تصویر از معما و پازل قرار دهید؛ همچنین مقایسه دو تصویر از انواع محتوای وایرال محسوب می‌شود.

اینفوگرافیک

یکی از محبوب‌ترین نوع محتوای تصویری، اینفوگرافیک‌ها هستند. اینفوگرافی در قالب عکس، محتوای ارزشمند و مفید به کاربر ارائه می‌دهد و او را از یک موضوعی مطلع می‌سازد. طبق تحقیقات وب‌سایت Social Pilot، 67% از بازاریابان B2B از اینفوگرافی استفاده می‌کنند.

پست‌های انگیزشی

بسیاری از افراد روز خود را با موبایل شروع می‌کنند. یکی از علایق آن‌ها، بررسی پست‌ها و استوری‌ها در شبکه‌های اجتماعی است. از انواع محتوای وایرال، متن‌ها، ضرب‌المثل‌ها و نقل‌قول‌های انگیزشی محسوب می‌شوند. این مطالب به‌دلیل برانگیختن احساسات مثبت و انگیزه در افراد، می‌توانند به‌سرعت وایرال شوند.

آزمون‌های شخصیت‌شناسی

همه افراد مایلند بیشتر از خود و شخصیتشان مطلع شوند؛ بنابراین آزمون‌های شخصیت‌شناسی که اطلاعاتی درباره شخصیت و ترجیحات افراد ارائه می‌دهند، یکی از بهترین انواع محتوای وایرال است. یکی از موفق‌ترین محتوا‌ها در این زمینه، آزمون Buzz Feed بوده که توانست با نتیجه‌ خود بدرخشد. این وب‌سایت خبررسانی، پستی با عنوان «در چه شهری باید زندگی کنید؟» را در بلاگ وب‌سایتش قرار داد؛ آمارها نشان دادند بازدید از این بلاگ‌پست، 20 میلیون بوده است.

لیست‌ها

لیست‌ها به دو دلیل جذاب هستند: اول آنکه به‌راحتی خوانده و خلاصه‌ می‌شوند؛ دوم آنکه حجم زیادی از اطلاعات را می‌توان به این شکل منتقل کرد. طبق تحقیقات کارشناسان بازاریابی، محتوایی با عنوان «X دلیل برای اجرای کمپین تبلیغاتی» و «X نکته تولید محتوای متنی» بیشترین بازخورد را می‌گیرند و پتانسیل تبدیل‌شدن به محتوای ویروسی را دارند.

مطالعات موردی

به‌نظر شما بهترین راه برای توضیح یک موضوع چیست؟ می‌تواند مثال باشد! مثال‌ها درک مطلب را سرعت می‌بخشند. مطالعات موردی یا Case Studies از تشریح و تحلیل مثال برای بیان واقعیت استفاده می‌کنند؛ به‌ عبارتی دیگر، این محتوا مملو از اطلاعات مبتنی بر تحقیق است. مردم برای چنین محتوایی ارزش بسیاری قائلند و توجه ویژه‌ای به آن‌ دارند.

راهنماهایی با عنوان «چگونه»

محتوایی که به بررسی چگونگی یک موضوع می‌پردازد، از انواع محتوای پرطرفدار و پربازدید است؛ زیرا اطلاعات کامل و دقیقی را در اختیار مخاطب می‌گذارد. این نوع راهنما، با رویکرد حل مسئله پیش می‌رود. اختصاص چندین بلاگ‌پست به چنین راهنمایی‌هایی، منجر به جذب ترافیک بسیار خواهد شد.

برترین‌ها

این نوع محتوا را به اشکال گوناگون نظیر متن، تصویر، صوت و ویدیو می‌توان ساخت. در یک بلاگ‌پست  یا تصویر، برترین‌های حوزه خود را معرفی نمایید. بهترین کار این است که به‌صورت لیست‌وار، تمام برترین‌ها را شماره‌گذاری کنید. کلماتی مانند «بهترین» و «محبوب‌ترین» برای تیترنویسی چنین محتوایی بسیار مناسب هستند.

محتوای طولانی

یک محتوای طولانی که به بررسی مثال‌ها و پژوهش‌ها اتکا دارد، یکی از بهترین انواع محتوای ویروسی محسوب می‌شود. به گفته وب‌سایت Social Pilot، گوگل می‌گوید یک محتوا با حداقل 1500 کلمه، پتانسیل رسیدن به صدر نتایج جست‌وجو را دارد.

داستان افراد موفق

خوانندگان شما انسان هستند و شنیدن تجربه‌های انسانی برای آن‌ها با ارزش است. برای بیان داستان افراد موفق، کافیست به کتاب‌ها و فیلم‌هایی که در این زمینه ساخته شده‌اند مراجعه و در یک محتوای طولانی یا کوتاه، داستان را نقل کنید؛ همچنین استخراج نقل‌قول از همین داستان‌ها، می‌تواند محتوا را تبدیل به محتوای وایرال نماید.

با تعریف داستان افراد موفق محتوای ویروسی و وایرال تولید کنید.

مزایای تولید محتوای وایرال

تولید محتوای ویروسی برای کسب‌و‌کار‌ها می‌تواند مزایای فراوانی داشته باشد از جمله:

  1. افزایش دیده شدن: تولید محتوای وایرال می‌تواند توجهات زیادی را به سمت برند شما جلب کند. این ویژگی می‌تواند به بیشتر شناخته شدن شما و جذب مخاطبان جدید کمک کند.
  2. افزایش اعتبار: اگر پیام و محتوای شما مثبت باشد، می‌تواند به افزایش اعتبار شما و شناخته شدن شما به‌عنوان یک متخصص در حوزه کاری‌تان بیانجامد.
  3. افزایش تعامل: ویروسی شدن محتوای شما می‌تواند موجب افزایش تعامل مخاطبان از طریق کامنت، اشتراک گذاری و لایک شود. این نوع از محتوا به شما کمک می‌کند تا ارتباط قوی‌تری با مخاطبان خود داشته باشید.
  4. افزایش شناخت و آگاهی از برند: اگر برند شما با یک کمپین یا محتوای ویروسی مرتبط شود، می‌تواند به بهبود شناخت برند و ‌یادآوری آن در میان مخاطبان هدف شما کمک کند.
  5. رشد و افزایش فروش: برای کسب و کارها، ویروسی شدن می‌تواند منجر به افزایش فروش و درآمد شود، به ویژه اگر محتوای ویروسی مرتبط با محصول یا خدماتی باشد که شما ارائه می‌دهید.

آنچه درباره محتوای ویروسی آموختیم

محتوای ویروسی یا محتوای وایرال، در عرض چند ساعت یا چند روز، به‌سرعت در اینترنت توزیع می‌شود؛ با این روش و صرف هزینه کم، مخاطبان زیادی را جذب و برندتان را معرفی می‌کنید. به یاد داشته باشید که هیچ تضمینی برای وایرال‌شدن محتوا وجود ندارد؛ اما با استراتژی درست، می‌توانید به تولید محتوای ویروسی هدفمند بپردازید.

برای کسب بازدید بیشتر، می‌توانید از تحریک احساسات مخاطب، استفاده از پلتفرم مناسب و پوشش ترندها استفاده کنید؛ همچنین باید اهداف بازاریابی‌تان را به‌شکلی مناسب با ارزش‌ها و پیام برند تنظیم نمایید. با این کار، نه‌ تنها شانس موفقیت محتوا را بالا می‌برید، بلکه دنبال‌کنندگان وفادار و برند قوی در نظر آن‌ها خواهید ساخت.

در این مقاله از نیک‌نویس، تلاش کردیم عوامل موثر و مراحل نوشتن محتوای ویروسی را بررسی کنیم. آیا شما تجربه مشابهی داشته‌اید؟ چگونه موفق به دریافت بازخوردهای زیاد شدید؟ لطفا نظر خود را در کادر پایین با ما و سایر همراهان به‌اشتراک بگذارید.

‫6 دیدگاه ها

  1. ممنونم از مقاله خوبتون
    محتوای من اگه وارد گوگل دیسکاور بشه یعنی وایرال شده؟

    1. سلام خانم علیزاده
      صرف رفتن به گوگل دیسکاور به معنی وایرال شدن یک مقاله نیست. این مورد خیلی بستگی با تعامل افراد با مقاله شما داره. اگر مقاله کلیک بالایی بگیره و کاربرانتون اوت رو برای دیگران هم ارسال کنند اون موقع محتوای شما وایرال شده. ولی در مجموع گوگل دیسکاور ابزاری هست که به محتوا‌های ویروسی کمک میکنه تا سریعتر رشد کنند.

  2. محتوای وایرال، صرفا محتوای زرده؟ باید چه ویژگی‌هایی داشته باشه که وایرال بشه؟

    1. محتوای وایرال انواع مختلفی داره که البته محتوای زرد هم معمولا جز این نوع محتوا به حساب میاد اما در هر موضوع و تخصصی میشه موضوعات مرتبط اون رو بصورت وایرال کار کرد. مثلا معرفی 5 ابزار تولید محتوا با هوش مصنوعی موضوعی هست که میتونه وایرال بشه و زرد هم نباشه. مهم اینه که در حوزه ای که کار می‌کنید نیازها و علایق مخاطبانتون رو هدف بگیرید.

  3. یه محتوای وایرال حداقل چندتا بازدید داره؟ چطوری بفهمم محتواهایی که میذارم وایرال شدن؟

    1. بررسی اینکه آیا محتوای شما وایرال شده خیلی بستگی به پلتفرمی داره که محتواتون رو منتشر کردین. اگه محتوای شما در سوشال میدا باشه، از تعداد کامنت و ایمپرشن پست میتونید متوجه بشید آیا وایرال شده یا خیر
      یا اگه در وبسایت محتواتون رو درج کردید از ابزارهای سرچ کنسول و ga4 میتونید متوجه بشید محتواتون چقدر دیده شده و بازخورد داشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *